Kort Logistics B.V.

Kort Logistics B.V. is een ambitieus middelgroot transportbedrijf. Wij verzorgen geconditioneerd vervoer, sorteer- en overslagactiviteiten en zijn specialist in farmaceutisch transport.

Kort Logistics B.V. is opgericht in 2013. De afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid. In juni 2020 zijn wij verhuisd naar een nieuwe lokatie in Staphorst. Ons team bestaat uit ruim 100 gemotiveerde medewerkers. Al onze chauffeurs zijn GDP-gecertificeerd. Dit betekent dat zij getraind zijn in het leveren van medische producten.

Ons wagenpark is goed verzorgd en onderhouden, is temperatuur gecontroleerd en voldoet aan alle EURO6-normen en GDP-richtlijnen.

Alles onder controle

Wij vervoeren met aandacht en zorg en gaan geen transportvraagstuk uit de weg. U kunt altijd rekenen op zorgvuldigheid, flexibiliteit en snelheid. Wij staan 24 uur per dag en zes dagen per week voor u klaar.

Onze zorg is het bieden van toegevoegde waarde met GDP-geregeld en geconditioneerd vervoer. Wij realiseren ons dat wij bij farma gerelateerde producten te maken hebben met producten die van levensbelang kunnen zijn.

Bekijk onze bedrijfsfilm
0 Kilometers per jaar
0 Geconditioneerde voertuigen
0 Ritten per jaar
0 Medewerkers
0 Colli per jaar
dotted map

Onze missie

Kort Logistics BV creëert op een verantwoorde en zorgvuldige manier toegevoegde waarde met haar transport- en (in-house) warehouse activiteiten voor al haar stakeholders. Dit betreft onze klanten, afnemers, leveranciers opdrachtgevers, medewerkers en ook onze aandeelhouders.

Strategie

U staat als klant en opdrachtgever centraal. Onze focus ligt op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Wij ontzorgen u en zijn flexibel en snel tegen een concurrerende prijs.

Maatschappelijk verantwoord

Kort Logistics BV volgt pro-actief maatschappelijke ontwikkelingen en stuurt hier actief op. Vermindering van milieuvervuiling/Co2 uitstoot m.b.t. ons wagenpark als ook een modern en hedendaag personeelsbeldeid heeft dagelijks onze aandacht.

Wij denken graag met u mee.

Modern wagenpark

Kort Logistics heeft een goed verzorgd en dealer onderhouden modern wagenpark van ruim 50 voertuigen. Deze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder temperatuurregeling. Hierdoor kunnen we uw goederen onder de juiste omstandigheden vervoeren, ongeacht de weersomstandigheden.

Onze voertuigen zijn voorzien van:

  • Temperatuursrange van – 20 tot + 25 graden
  • Een geavanceerd klimaatsysteem
  • Een GPS-tracker
  • Dit maakt ons wagenpark niet alleen veilig en efficiënt, maar ook comfortabel voor onze chauffeurs.

Kort Logistics: uw partner voor geconditioneerd transport.

- FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen